Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ορφανοτροφείο Βόλου

Πασχαλινό Bazaar Ορφανοτροφείο Βόλου

Σε λίγο καιρό το Πάσχα έρχεται (αγαπημένη γιορτή) και φέρνει άγχος για τις νονές και τους νονούς για το τι θα πάρουν στα βαφτιστήρια τους.. Εγώ πάλι θα πρότεινα να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε το δικό μας Ορφανοτροφείο του Βόλου το οποίο παρέχει, εντελώς δωρεάν, υπηρεσίες προς τα παιδιά που φιλοξενεί και έχει τη νόμιμη επιμέλειά τους. Ειδικότερα, τους παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
  1. Στέγαση, τροφή, ένδυση και υπόδηση.
  2. Ψυχοκοινωνική στήριξη.
  3. Υποστήριξη στην αντιμετώπιση αναγκών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ατομικής υγιεινής.
  4. Υποστήριξη στην αντιμετώπιση εκπαιδευτικών αναγκών.
  5. Υποστήριξη στην αντιμετώπιση αναγκών ψυχαγωγίας και αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου. 
Το ορφανοτροφείο λοιπόν δημιούργησε το δικό του Πασχαλινό BAZZAR καλώντας όλους εμάς να στηρίξουμε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο το Ίδρυμα.  Υπάρχουν λαμπάδες και κούκλες για τους μικρούς μας φίλους και εικόνες για τους μεγαλύτερους.
Έτσι λοιπόν προτείνω να πάρουμε μια λαμπάδα από το Ορφανοτροφείο και να συνεχίσουμε τις αγορές μας ,αν φυσικά πιστεύουμε πως χρειάζεται, κάπου αλλού....

Να αναφέρω εδώ πως όλα τα υλικά προσφέρθηκαν από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βόλου και η επιμέλεια ήταν της παιδαγωγού του Ιδρύματος Ελένης Τασιά, με την απαραίτητη συμβολή των φίλων-εθελοντών του Ιδρύματος.











Αν θέλετε να βοηθήσετε ουσιαστικά στο ίδρυμα και να μάθετε στα παιδιά την έννοια της προσφοράς καλό θα ήταν να επισκεφτείτε μαζί το Ορφανοτροφείο και ίσως αν θέλετε να αγοράσετε κάτι για να στηρίξετε αυτά τα παιδιά που πραγματικά το έχουνε ανάγκη...
Μπορείτε να μπείτε και στη σελίδα, ώστε να δείτε ακριβώς αυτά τα οποία χρειάζονται....

http://www.orfanotrofeio-volou.gr
 

7 σχόλια:

Ανυπομονώ για τα σχολιά σας ! ! ! !