Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Κυριακή 7 Απριλίου 2013.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες.

 

Ο Θίασος του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται την πόλη μας για 8η συνεχή χρονιά πάντα με ποιοτικές παραστάσεις. «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 ετών και άνω, ανεβαίνει στο σανίδι από ένα θίασο με αξιόλογους ταλαντούχους ηθοποιούς, και την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Γάκη.

… Ατμόπλοια, Αερόστατα, Ατμοτρένα και ακόμα πάρα πολλά σκηνικά, καθώς και τα 35 εντυπωσιακά κοστούμια θα δώσουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, "παίζοντας" διαδραστικά με τους μικρούς θεατές, οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνωρους τόπους, παράξενους λαούς!


Μία παράσταση, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο! Κλείστε λοιπόν θέση στο πιο συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι που ζήσατε ποτέ!»

 



Νομίζω λοιπόν πως αυτή η εκδήλωση θα πρέπει να γίνει η έξοδος του Σαββατοκύριακου για εσάς και τα παιδιά σας, ενώ για τους εκπαιδευτικούς ευκαιρία για να  "κλέψετε" ιδέες για δικές σας παραστάσεις.

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν μαθαίνοντας με διασκεδαστικό τρόπο  τις γλώσσες και την κουλτούρα άλλων λαών, αλλά  και τα μεταφορικά μέσα πού έχουν "ξεχαστεί"...

 Αν είστε λοιπόν  γονείς περάστε την Κυριακή το απόγευμα διασκεδαστικά με το αγγελούδι σας....
ενώ αν είστε εκπαιδευτικοί παρακινήστε τις οικογένειες των μικρών μαθητών σας και το έργο θα σας γίνει ερέθισμα για μια διαθεματική προσέγγιση που μπορεί να απολαύσετε μαζί τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα κι όχι μόνο....

Ξεκινά μια γκάμα δραστηριοτήτων αναφορικά μπορείτε να εμπλέξετε:
  1. Μεταφορικά μέσα του χθες και του σήμερα
  2. Ταξίδι στη γη
  3. Παραδοσιακά παιχνίδια από όλο τον κόσμο.....
και άλλα πολλά πολλά.....


Εμείς πάντως, το Σχολείο "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λιόλιου",  θα παρακινήσει τα παιδά του γιαυτήν την όμορφη παράσταση ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;

Καλά να περάσουμε λοιπόν.... Σας φιλώ!!!
  Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση
http://www.artandcity.gr/2013/04/17403.html#ixzz2PTCzqgIC